On helmikuu, mutta puiden lehdet ovat jo silmuilla. Mitäs ihmettä? Ja näin on siis ihan IRL elämässäkin. Ei, ei sillä että se olisi mitenkään huono asia, päinvastoin! Päivätkin ovat jo paljon valoisampia, ja kesään on enää neljä kuukautta.

No, mitäs Sointulan kevääseen ja puttelaumalle sitten kuuluu? Tallin toiminta on jo alkanut pyörähtää hyvin käyntiin, ja hevoskantakin alkaa olla määrältään sopiva. Ensimmäinen kasvatti syntyi joulukuussa, ja se sai nimekseen Sointulan Rosmariini. Toinen kasvattikin on suunnitteilla - emäksi olen ajatellun vastikään ostamaani Villiviljaa, isästä ei ole vielä täyttä varmuutta. 

Aiemmassa postauksessa mainitsin, että Romantiikka, Ryyti ja Väinö olivat ilmoitettuja tammikuun kantakirjatilaisuuteen. Saaliina oli kaksi kakkosta ja yksi kolmonen, jee! Selvennettynä Väinö ja Romantiikka nappasivat kakkosen, Ryyti jäi pistettä vaille kolmosen. Ryytin palkintoa saatetaan käydä vielä korottamassakin, kun pisteitä ei olisi tarvinnut olla kuin yksi enemmän. Helmikuun tilaisuuteen en ilmoittanut vielä ketään, vaikka olisi ehkä pitänyt - puttesakista kun neljä olisi vanhempien puolesta KTK-kelpoisia! Ehkä ilmoitan ne sitten maaliskuun tilaisuuteen :)