Heippa taas!

Aktivoiduin jälleen Sointulan kanssa, ja kesällä tallilla olisi tarkoitus ehkä jopa järjestää jonkinlainen ratsastustapahtuma! Ulkoasu uusiutui vähän aikaa sitten kesäisemmäksi ja sitä hiotaan paraikaa. Myös tallin esittelytekstejä on osittain uusittu, ja hevoskantaa siivotaan parhaillaan niin, että inspiroivat hevoset jäävät jäljelle ja loput palautuvat/menevät myyntiin.

Huhtikuussa tallilla riitti jännitettävää ja yövalvomisia, sillä tuolloin syntyi varsoja oikein olan takaa. Yksi kasvattiryppään varsoista on edelleen vailla rakastavaa kotia, varsan löydät tämän sivun lopusta :)

Toukokuussa talli ja hevoset pääasiassa lomailivat, mutta nyt olemme taas mukana kaikenlaisissa virtuaalimaailman touhuissa. Kesäkuun alussa hevoset pääsivät laiduntamaan, mutta kilpahevosten treeni jatkuu laiduntamisesta huolimatta kutakuinkin entiseen malliin.  

Piakkoin olisi taas tarkoitus laittaa maailmalle muutama Sointulalainen, joten kannattaa seurailla tallin etusivua - sinne ilmestyy kyllä ilmoitus kun varsat ovat valmiita lähtemään uusiin koteihin! :)

♥ Sippe


Postauksen hevoskuva © ransu.kuvat.fi